31/10/2009

Quinta vitoria (2-3) consecutiva do Burela FSF Pescados Rubén nas illas Canarias

O conxunto que adestra Javier Pardeiro volveu saborear a vitoria no seu desprazamento ás illas Canarias, logo dun primeiro tempo no que exerceron un dominio case abafante sobre as locais. Cuchi anotou o primeiro gol no minuto 10 (0-1) e Lucía volvía marcar sete minutos despois (0-2), aínda que as burelás recibirían o primeiro en contra pouco tempo despois, por mediación de Cristina (1-2). Dolo transformou o 1-3 antes de chegar ao descanso.

Cambiaron as cousas logo do inicio do segundo tempo. As laranxas entraron na dinámica de xogo local, con pouca circulación de balón, transicións demasiado rápidas e cambios de xogo constantes. Cristina marcou para as canarias o 2-3, no minuto 23, e xa non habería máis goles. Quinta vitoria nunha temporada histórica para o Burela FSF Pescados Rubén, que soubo atoparlle a cara á competición e segue entre as mellores da elite deste deporte a nivel español.