29/02/2012

Tropezo inaugural de Galicia Sub-23

A sorte non estivo da parte galega no encontro inaugural do Campionato de España de Seleccións Territoriais Sub-23 (Vitoria, 29 febreiro-4 marzo). O combinado irmandiño tropezou ante o conxunto valenciano (0-4).

Madrid será o obxectivo mañá, no segundo e último asalto para a escuadra de Manuel Castillo na fase de grupos, a partir das 12.00 horas, no pavillón Mendizorroza.

Galicia: Ana, Chiqui, Lidia, Peke e Iria, no cinco inicial; tamén xogaron Aneta, Vanessa, Erika e  Lucía.

Valencia: Aida, Ángela, Miriam, Mónica e Sara,  no cinco inicial; tamén xogaron Neus, Jezabal e Pao.

Goles: 0-1, minuto 4, Sara; 0-2, minuto 20, Neus; 0-3, minuto 30, Mónica; 0-4, minuto 40, Sara.

Árbitros: Asier Alfonso e Eder Gómez, do País Vasco.  Mostraron tarxeta amarela a Sara y Jezabel,  de Valencia, e Vanessa, de Galicia.