17/01/2014

Táboas nas Baleares

O Burela Pescados Rubén colleitou un empate no Palma Arena de Mallorca ante o Hospital Llevant Manacor (2-2) que impediu a terceira vitoria consecutiva dos laranxas.

O duelo entre baleares e galegos decidiuse nun intrépido tramo final no que a vitoria estivo bailando con ambas escuadras para finalmente non decantarse por ningunha. Nun partido no que as defensas se impuxeron aos ataques, as oportunidades aumentaron a súa cotización tras unha primeira parte que finalizou coa igualada inicial.

Na continuación o decorado seguía sendo o mesmo, os manacorís deixaban a iniciativa a un Burela Pescados Rubén que buscaba a chave para abrir o camiño da vitoria. Ata o minuto 36 non chegaron os goles, sendo os baleares os primeiros en golpear. Taffy marcou o 1-0 que tivo unha inmediata resposta por mediación de Juanma (1-1) e ao minuto seguinte, Isi limpou as telarañas da escuadra de Miguel Medina para adiantar ao Burela Pescados Rubén (1-2), minuto 37. Tras varios intentos con xogo de cinco do H.Llevant Manacor, chegou o empate local logo dun rexeite que propiciou que Chicho establecese o 2-2 definitivo.

H. Llevant Manacor: Miguel Medina, Vadillo, Joao Batista, A. Vega, Bruno Taffy –cinco inicial- Lemine, Toni Terrón, Pablo Salado, Chicho.

Burela Pescados Rubén: Edu, Isi, Carlitos, Antoñito, Matamoros –cinco inicial- Mimi, Iago Míguez, Christian, David, Juanma.

Goles: 1-0, m.36, Taffy; 1-1, m.36, Juanma; 1-2, m.37, Isi; 2-2, m.38, Chicho.

Árbitros: Peña Díaz, Peña Gómez. Cartón amarelo (m.7) Carlitos do Burela Pescados Rubén.