22/02/2014

Derrota no feudo do campión

O Burela Pescados Rubén cae derrotado ante o poderoso FC Barcelona Alusport por 3-0 no Palau Blaugrana, os mariñáns venderon cara a súa derrota.
A escuadra galega saltou moi concentrada á pista realizando un gran traballo defensivo ante a variedade de recursos ofensivos dos blaugrana. Os bureleses xogaron sen medo ante o poderío local, buscando as súas opcións ofensivas aínda que a presión catalá minimizou o caudal atacante galego e penalizou, no primeiro despiste, ao Burela por mediación de Wilde (1-0), minuto 11. O choque continuou con máxima intensidade en ambas escuadras pero o marcador permaneceu inalterable e coa exigua renda local chegouse ao descanso. Na continuación, o gol de Fernandao (2-0) no minuto 22 puxo costa arriba a sorpresa laranxa aínda que os de Jualu non lle perderon a cara ao choque. Sen excesivas ocasións, chegouse ao tramo final e con xogo de cinco nos bureleses que provocaron que Paco Sedano lucísese nun par de accións claras de gol. No último minuto, Lin redondeou a traballada vitoria blaugrana ante un Burela Peixes Rubén que competiu a bo nivel no feudo do campión.