10/06/2012

O Burela Pescados Rubén eliminado da Copa de España

O Burela Pescados Rubén cae eliminado na semifinais da Copa de España ante o Atléticico de Madrid Navalcarnero por 4-0, un castigo excesivo tras o visto na pista do Pilar Fernández Valderrama de Valladolid.

O encontro comezou con ambos os equipos tanteando a situación e unha animosa afección laranxa que se fixo sentir durante todo o partido. Unha vez superados os minutos iniciais o conxunto burelense comezou a manexar as rendas do choque e xerar ocasións. O Navalcarnero defendíase como podía e apenas creou situacións de perigo ante a meta defendida por Jozi. Co paso dos minutos acentuábase o dominio laranxa pero, nesta ocasión, faltou eficacia no remate o que permitiu ás madrileñas chegar ao descanso co marcador inicial.

Na continuación, o signo do encontro transcorría polo mesmo camiño. Iniciativa laranxa, onte de amarelo, e o Navalcarnero en busca do contragolpe desexado. Dolo, Peque e Cely gozaron de oportunidades para adiantar ao seu equipo pero Isa evitou os tantos, a meta madrileña era a mellor do seu equipo ata o momento. Ata que chegou o minuto 27 de xogo, nese instante Sara Iturriaga tomou o relevo da súa compañeira e adiantou ás madrileñas (1-0) tras aproveitar un rexeite solte na área. Acto seguido, chegou o mazazo para as mariñás. Natalia estableceu o 2-0.

A partir de aí, o Burela intentou reaccionar e tivo a súa ocasión nas botas de Rosana cuxo disparo saíu fose acariñando o pau. Javier Pardeiro apostou polo xogo de cinco sen lograr o obxectivo da remontada. Sara Iturriaga aumentou a renda co 3-0, tras unha indecisión laranxa, e completou o seu hat-trick no minuto 39, ao transformar un doblepenalti. Co 4-0 chegouse ao final dun partido no que o Burela mereceu outro destino.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />